西安莱安中心|LAND Experience Center|Aedas

Aedas设计的莱安集团品牌展示中心位于城市中轴线和雁展路的交汇处,这个互动式的展览中心充分展现了开发商LAND对西安土地开发的前瞻性视
野和发展战略。莱安展示中心现已开放参观,可根据需要作为公司的销售和营销中心。该项目包括一个展览厅、多功能室、行政办公室和一个单独的展览翼。其雕塑式形态的灵感来自当地起伏的地形,反映了西安对称性的城市布局特点和独特地形的动态感。同时,一系列精心设计的特色项目为公众带来感官体验。莱安中心采用了适应性再利用设计。通过将展馆建在特制的钢筋基底上,设计师成功地将展馆打造成了一个“便携式装置”,未来会搬迁至附近区域。

a-xun_2014-06-16_04-44-052

Situated at the intersection of the main city axis and Yanzhan Road, Aedas-designed LAND Experience Center is an interactive exhibition center with a fully immersive space to showcase developer LAND’s vision for the Xi’an city and its development strategies.  It is now open for public visit, and can serve as a sales and marketing centre for the company when needed.

The project, designed by Project Design Director Ping Jiang, consists of an exhibition hall, a multipurpose room, administration offices and a separate display wing. Its sculptural form is derived from the local undulating topography that reflects the duality and dynamics of Xi’an. Orchestrated through a series of events, the center also provides sensory experience of the feature programmes.
 

This unique pavilion is also designed for adaptive reuse. Built on a specially engineered steel foundation, it is a portable apparatus and will be relocated to an adjacent site later.

a-xun_2014-06-16_04-44-02

a-xun_2014-06-16_04-44-06

a-xun_2014-06-16_04-44-01

a-xun_2014-06-16_04-44-05

a-xun_2014-06-16_04-44-051

a-xun_2014-06-16_04-44-10

Location: Xi’an, China
Architect: Aedas
Project Design Director: Ping JIANG
Client: LAND Group
Gross floor area: 2,110 square metres
Completion year: 2014
Aedas-designed, highly sculptural LAND Experience Center in China now opens

项目来源:  Aedas

本文链接地址:http://www.a-xun.com/5644.html

Related Images

Leave a Comment