瑞士乡间的木屋|House in Balsthal|Pascal Flammer Office

一层地面标高低于地面750毫米,因此房间内桌子的高度与外面的土地一致。桌子以上的天花高度仅为1500毫米,桌面与天花板之间设置了一周玻璃表皮。在高度有限的空间中,横向视野趋于无限。二层空间被均分为4份,屋顶高度达到6米。建筑还有一个地下室。

_c_3FT9B94lhy_C3EhRENahEJZCuPSnv3XhdSzbIg2RUhvs2_LhQ1jytxFv_4lKoVNaTL_NT9w8jGyK-4P-IelfWH6wxRVmhiQ5 _c_5oMYoCjANdruUV9pjNDBy3RKu4fQLU5zzvqbLXGyKa7mZGZm6FJYhDtepSBp3OMjIwY7onebwLs92y8N46zNJRz9OCJY8bp4 _c_9Ssv-um4GW2TUbxCEwCD4UG9vsJEQksET8Qhkiy1Mhgy5CqiBp8r5nWoVW69LkHjzTSxwHFB6GY0zGNkUSM0oCi24TmijZiH _c_aEcm8S5ltQ2pJ8ig8drYVCuNobCbTzpAMuG2TqEaj9peRnnT01FV7IDjsyptjjmUsFE8gOTFU_jWmJkJNRxsUD-P0LYxw3CO _c_e8NOj4Xi21KgmWR55PZemlyHd0VQ55fIrsJsiMvDuRONXnbysIbROC__xmADmrhjBx-11eEpqS5Q6OD3Z_6F1_V2bXu4qPZy _c_FMBvU1ELDDR_V03_7mnkqMgFN_sczfjCkS9t4c3KU8Q3xzez7EnKCA1dthutiiVNWZU-zJ2nyzfa4O5y37rfQxCeR-bQx_D8 _c_k6cS9FkEJZ_7voPuBkplEpesJqMt_8QVaCCzmBEr_1s_0VAPTLtP5OrxNN5vr3zvrPPfu99gdroCgxEjsXEDFkzf0ECeKf_V _c_khKDyBwiHtE2Xa-FPATUs2FkE7INllALkghAZ9df8gLph5vXGr4iYmLqLbP87DvBOWEpR2YdyQtSB48lHJ0uUtzN36RkivZq _c_lmjGy5_oeTrxOv9dkBLI4z5kD4iQP6hGTySkhb97k4-6YLe5oo_834dnFC8J9gfQMHEgvoSqqm0aGcjspR9Y1B63FfoGiSsR _c_nenZuCOukDKz9YsCe9oko0OJssxnJbuz0Y_KicsXiDvucCm3d0_RWVomA4taB4KKip-i-9ijXrRvHac0JdR6lhVE2u2ycrnc _c_ofzcVCMfWJORK86h53kTU7C3XJMbEb6C_Egv7cdpkyEeqiQLIfIs2nqtY58uY4TviEUCW3Xcyou9KY3zuQaUSCY2yP008raU _c_qDPjJSa2itEW4utLgd68dR-kqSdLJGsWt9BQdfL_fEC7b7lyLSjqnc89NSSd_q6Ev5KBXX7Zkp8V9rgMjKJKU32Ll0QrKyFg _c_reRr4OLRG2TZRvm4UKXwLKY6vC_xz8ad44GgWQRcS0Nv_nE_n25w-NibbM_OCEGENXUuJvLuz_fsI_wVTCFV5KdslKZUcJT9 _c_t4jjTQhhEH0lT4SyuIJbdafBZ1Xm6yet1Yzcvoiw6c7VfhCO8B3LA78gS6GQASjjUGnWcXJZFlBp5OIRD70bpemNWUc4Eko8 _c_WkB1uvhquxtQiOGlNdLyaVI1VeFEGjOtWJh6BmIRXBF2cLaMxXJ-V_m6WA_8EvqIML0QSK6kuhO5jnapOJcG4PgAiu46RocC _c_x34PXVgBJ04x5UbWMI1x0otCW5qfzeZbyihOZz8K9F7uV9tOXfzVPebn7WM8V7OMNY_Qgl4-Lf62q5fXZVoZYMO5kenXOGjl _c_XOmG2yWRGTfZzLILl3GCuhaLBZqKSsduZ1C6HB_qj_hhP_2-B3MJvv8eNS8pg-Hu4bEYk0Usg5Vr_LZFAvHYS17ZHFR498dM _c_0W5J-6Rx6uWPwwm8vvhXzeMPMCYIrqImfVb6pMWk_r7jwqjLyetYy4WOkeQo0ybN-fh5ldYvnyTtibZXadrgE6jhuMehD9Dh _c_5oiX1ulrINK4OK_m8lLlmKILnhWcxOj8674NvLyFJUL2v048TWkOWRIWbN0x1D0iqm1OgV6bDSNjkPkzkUjqGhjDdu2F7EMm (1) _c_5oiX1ulrINK4OK_m8lLlmKILnhWcxOj8674NvLyFJUL2v048TWkOWRIWbN0x1D0iqm1OgV6bDSNjkPkzkUjqGhjDdu2F7EMm _c_mwQpKPGt-rnMJQ4XpuNMGCh-V_7psc-_uAcIIcjxb7BNbMNZPlnYq_jGcr640ICLsSRzD1dn7WDrCzU-iE06BXdQNS1NOH6e _c_r9FGTU0S90z1BZXtXd8fBj_l8WCPIvOwt15_7gui0hPqnUy5tWuYjS-HI5z5hr0qSD3PHfYbJnmHAGv4GxPfvXVwm_0x8_95 _c_vdWlExffRpBiKgwxvPju2Vtjo_2TwbWjudk8v4xaD24x35ITqMwsEd0WuhTb-TPO7om1OMPZMsqYzjTmJ3yis02koeHO-w8F

This timber house is about different ways of perceiving the landscape surrounding it. There are two principal floors; one set 750mm below the earth, one 1500mm above. The ground floor consists of one single family room with a noticeably low horizontal ceiling. In this space there is a physical connection with the nature outside the continuous windows. The space above is the inverse. This floor is divided into four equal rooms with 6m high ceilings. The height defines the space. Large windows open to composed views of the wheat field. Whereas the ground floor is about connecting with the visceral nature of the context, the floor above is about observing nature – a more distant and cerebral activity.

项目来源: Pascal Flammer Office

本文链接地址:http://www.a-xun.com/2986.html

Related Images

Leave a Comment